Könnyűbeton, polisztirol beton, polisztirol beton ár

A polisztirol beton ára

2017. 09. 22. 11:14

A polisztirol beton nem véletlenül örvend kiugróan magas népszerűségnek. Ugye, mostanra már bizonyára azt is tudja, hogy a polisztirol nem más, mint amit régebben nikecellként vagy hungarocellként ismertünk: tehát a pici, könnyű, fehér kis műanyag gyöngyök? Ön is megismerkedhetett már a polisztirol beton rengeteg előnyös tulajdonságával? Tudja már, hogy a polisztirol beton kiváló hőszigetelő, illetve nagyszerű hangszigetelő is – ide értve a lépésszigetelést, azaz a lépések hangjának tompítását például emeleteken is? Megismerte a polisztirol beton kiemelkedő páraelvezető és tűzvédő képességét is?

Mindezek mellett pedig természetesen azt is tudjuk, hogy a polisztirol beton kitűnő kötőanyag, és nagyszerű abban, amiért az emberek leginkább keresik, azaz nagyon jól szigeteli többek között a padlót, mely leginkább a padlófűtés-csövek elbujtatásánál, körbeszigetelésénél lehet nagyon fontos. Illetve a polisztirol beton alkalmas még a ház szinte összes külső felületének szigetelésére is, mint a födém, a tetőtér, a padlástér, a homlokzat vagy belülről a külső falak, valamint a lábazat.

Látható tehát, hogy a polisztirol beton milyen sokoldalú kötő- és szigetelő anyag.  Sokoldalú felhasználhatósága, illetve számos járulékos előnye mellett azonban van még egy olyan előnyös tulajdonsága, amivel kiemelkedik versenytársai – azaz a többi szigetelőanyag, ide értve természetesen a hagyományos betont is – közül. A polisztirol betonnak ugyanis kiemelkedő tulajdonsága még az alacsony ára.

Az életben sok mindenért kell nagy, vagy túl nagy árat fizetnünk, amikor is utólag bánjuk meg nagyon, hogy – pénzben mérhető vagy felbecsülhetetlen mértékű – árat fizettünk, áldozatot hoztunk valakiért vagy valamiért, amikor nem kellett volna. Nem véletlenül van olyan film, hogy „A hazugság ára”, és van olyan is, hogy „A hűség ára”. Nos, a polisztirol beton nem ilyen. Ugyan a polisztirol beton áráról nem valószínű, hogy valaha filmet rendeznek, vagy könyvet írnak, pedig ez is van olyan érdekes téma.

Lássuk, mi határozza meg a polisztirol beton árát, hogyan kell kalkulálni?
Honlapunk segítségével Ön is könnyedén kiszámíthatja, illetve megbecsülheti, hogy mennyibe fog kerülni az Estrich betonozás az Önnek szükséges területen. Kalkulátorunkba csupán azt szükséges beütnie, hogy hány négyzetméternyi terület betonozására lenne szükség az Ön esetében. Itt már azt is megtudhatja, hogy 50 nm alatti munkáért sajnos nem éri meg a többmilliós, professzionális gépeinkkel kiszállnunk, így ha esetleg egy kicsit alulmaradna ez a szám, érdemes végiggondolni, hogy hova jönne még jól ez a kitűnő szigetelés, és azt is belekalkulálni. Az Estrich beton maga a burkolható felület, az utolsó réteg, melyre kerülhet a járólap vagy a parketta. Ezt tehát könnyedén kiszámolhatja egyedül is, a polisztirol beton árának kiszámításában pedig szívesen segítenek a kollégáink.

Kollégáinktól természetesen egy végleges árajánlatot is kérhet, így lehetséges lesz összeszámolni a betonozás teljes költségét, beleértve az Estrich betont, a polisztirol betont, illetve a további járulékos részeket. Forduljon tehát bátran kollégáinkhoz, hiszen szívesen segítenek, nem csak a polisztirol beton árának kikalkulálásában!